Support@ezjobs.io

  • Home
  • Blog
  • Most commonly asked HR Interview Questions with possible Answers:
Most commonly asked HR Interview Questions with possible Answers

Most commonly asked HR Interview Questions with possible Answers:

In the recruitment process the HR interview also plays a major role.

How well you project your personality and your individual characteristics is observed here. HR interviews are conducted to gauge how well can you fit in a particular given role by asking certain questions. Learning how to prepare for an interview with HR can help to increase your chances of getting selected for the position.

1. Can you introduce yourself?

Ans. The candidate says I am Pujitha from Badruka college.

2. Tell me about your educational background.

Ans. The candidate says yes, I have completed my schooling from Divya Model High School, intermediate from Sri Chaitanya Junior College and my degree from Badruka college of Commerce and Arts.

3. Why did you choose US IT staffing zone? Do you have any experience in US IT staffing?

Ans. The candidate says I am a fresher coming to US IT staffing also I heard US IT staffing gives a good carrier option to us.

4. Can you tell please tell me about your family background?

Ans. The candidate says yes, my mother is a receptionist in Vins Bio Products, Panjagutta, my father is working in a private company and sister is studying in class 12.

5. Where do you stay?

Ans. The candidate says I stay in Jeedimetla.

6. Are you comfortable working in night shifts?

Ans. The candidate says yes, I am comfortable working in night shifts.

7. How do you commute?

Ans. The candidate says I have my own vehicle.

8. How soon can you join our company?

Ans. The candidate says I can join immediately.

9. Do you have any expected CTC?

Ans. The candidate says I will go with the company norms.

10. Have you got your full vaccination yet?

Ans. The candidate says yes, I have taken two doses.

11. Do you have any questions?

Ans. The candidate says no, I don’t have any questions.

Things you need to know before you attend the HR Interview:

Always research the company where you are about to get interviewed.
Make sure you prepare for the commonly asked HR interview questions and answers.
Have an understanding of the complete picture of the job description and how well can you justify the role.
Review your CV/Resume and be prepared to answer all the related questions.

Use EZJobs for any job You like, succeed to get the job you like.

You can find many types of jobs in EZJobs. There are various job requirements. Many employers are looking for potential job seekers on our EzJobs portal.

Bench Sales Interview Questions & Answers

Hr Interview Questions & Answers

Leave A Comment

Your email address will not be published.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com